Bysteph.nl naar de TCS (halve) Amsterdam Marathon?

Ga ik op 21 oktober een halve marathon lopen tijdens de TCS Amsterdam Marathon? Mijn #DeliveringDreams-inzending is in ieder geval ingediend en in dit artikel deel ik mijn filmpje met jullie!

In dit artikel deelde ik al eerder dat ik dit jaar geen marathon loop en de bijbehorende redenen. Maar ik houd wel van een uitdaging, dus waarom – naast een snelle 5km – niet focussen op het lopen van een halve marathon? Toen ik hoorde dat ik via Runner’s World NL & Vifit Sport een kans zou kunnen maken om mijn hardloopdroom uit te laten komen, was de keuze snel gemaakt: ik wilde meedoen! Bij de inschrijving van deze #DeliveringDreams actie moest er een filmpje van maximaal 30 seconden gemaakt worden. 2018 staat voor mij voor uitdagingen aangaan en grenzen verleggen. Dit blijkt niet alleen op hardloopgebied te gelden, maar ook op filmgebied. Ik heb nog nooit eerder een filmpje gemaakt en bewerkt in een speciaal programma, maar erg leuk om ook hier mijn grenzen op te zoeken en nieuwe dingen te leren. Zelf ben ik in het dagelijks leven een Masterstudent Architecture, dit wilde ik ook terug laten komen in mijn filmpje. Hieronder deel ik het filmpje van mijn inschrijving.

 

Doe jij al mee met deze gave winactie? De inschrijving sluit vandaag! Wat voor filmpje heb jij gemaakt? Deel je link hieronder in de reacties, ik ben benieuwd.

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *