Monthly Favorite: April

Vandaag is het alweer de laatste dag van april. De maand lijkt wel voorbij gevlogen. April was voor mij de eerste maand van dit jaar met hardloopevenementen, deze komen uiteraard voorbij in mijn lijstje met vijf favorieten. Naast het hardlopen heb ik deze maand ook nog andere fijne geluksmomentjes gehad die ik graag met jullie wil delen. Benieuwd? Je leest het allemaal in deze monthly favorite.

1. KICK OFF RUN DAM TOT DAMLOOP

Op woensdag 11 april liep ik met 49 anderen 8 km door Zaandam. Bij aankomst ontvingen we allemaal een super tof shirt van Asics, speciaal voor de Dam tot Damloop ontworpen. Vervolgens kregen we een warming up van niemand minder dan Robert Lathouwers, om vervolgens stipt om 19h00 van start te gaan. Ik liep enorm ontspannen en genoot van elke kilometer, dit gaf mij weer vertrouwen dat die 10 EM ook moet lukken in september. Prachtig om op deze manier een ander stukje van Zaandam te leren kennen. Deels liepen we door het Vijfhoekpark waar ik nog op een aantalĀ Schotse hooglanders stuitte. Heel tof. Heb je me trouwens gespot in de uitgelichte foto? Hint: je ziet alleen twee paar blauwe ogen en blond haar šŸ˜‰

 

2. RUNNING DE BILT


Mijn eerste hardloopevenement van dit jaar. Ondanks dat mijn run totaal niet ging zoals gepland, heb ik wel genoten van deze dag. Iets wat wellicht niet heel slim was, maar toch gebeurde, was mijn snelste kilometer in 4’55” in de eerste twee kilometers. Maarrr… kleine overwinningen moet je ook vieren, toch? Het hele raceverslag kun je overigens hier lezen.

 

3. NEW BALANCE HARDLOOPKLEDING


Deze maand verwende ik mezelf met twee nieuwe hardloopitems van New Balance: een zwarte tight en een lichtblauwe longsleeve. Beide items zitten heerlijk. Ik kan me zo voorstellen dat ik, naast het hardlopen,Ā deze longsleeve ook zeker meeneem op Wintersport (ook al duurt dit nog wel even). Door deĀ gegraveerde fleece waar een warmte technologie in verwerkt zit, houd hij je goed warm – ideaal dus tijdens koudere dagen! Waar ik hiervoor voornamelijk hardloopitems had van Nike, is New Balance ook echt favoriet geworden.

 

4. NACHTJE IN ROTTERDAM


In het weekend van 21 april verbleef ik samen met mijn vriend een nachtje in Rotterdam ter ere van onze 10th anniversary. We sliepen in een prachtige XL Suite van het Suite Hotel Pincoffs. Groot was de suite zeker, onze slaapkamer leek wel een balzaal, hadden we onze eigen woonkamer en maar liefst twee badkamers. Bij aankomst gingen we nog even het centrum van Rotterdam verkennen en hebben we vervolgens heerlijk aan de Maas gegeten bij Prachtig. Als mooie afsluiter werd de volgende ochtend het ontbijt op bed geserveerd. Kortom: we hebben twee heerlijke ontspannen dagen gehad.

5. ONTBIJTEN IN HET ZONNETJE


Wat hadden we een hoop prachtige, zonnige dagen in april gehad! Een klein geluksmomentje voor mij is in het weekend heerlijk genieten van een ontbijtje op het balkon in het ochtendzonnetje. Een glaasje versgeperst (dank aan mijn lieverd) jus d’orange maakt het plaatje helemaal compleet.


Wat waren jouw favorieten of favoriete momenten deze maand? Laat het me hieronder weten in de comments!

Uitgelichte foto: Run2Day

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *