Monthly Favorite: December

Het is alweer een tijdje 2018, maar ook in december had ik een vijftal favorieten die ik vandaag graag met jullie wil delen. Deze maand was het een stuk kouder dan in november. Dit zorgde voor winterse loopjes, maar ook voor nieuwe hardloopessentails. Verder sloot ik de maand – of eigenlijk het jaar 2017 – op een mooie manier af. Lees je mee?

 

1. HAPPY SOCKS.
Tijdens Black Friday in november was er 30% korting op de sokken van Happy Socks. Ik had m’n vriend vorig jaar al een paar cadeau gedaan, maar ik vond ze zelf zo leuk, dat ik ze eigenlijk ook wel wilde! Ik bestelde de ‘Stripe Socks Gift Box’. Ik moet eerlijk toegeven, de sokken maken je dag toch net iets vrolijker als het buiten nat en grauw is.

 

2. PERSOONLIJKE LEZING VAN ANNIC & ELISE VAN WONDEREN.

Op zondag 10 december gaven de zusjes Van Wonderen hun persoonlijke lezing. Deze lezing was enorm inspirerend en gezellig. Zeker nu ik net bezig ben met by-steph.nl, zijn alle tips welkom! Ik ging naar huis met een dosis energie en motivatie om het beste eruit te halen. Niet alleen op het gebied van mijn blog, maar ook op persoonlijk vlak.

 

3. HARDLOPEN IN DE SNEEUW.

Vrijdag 8 december vielen al de eerste sneeuwvlokjes naar beneden, maar die zondag daarna was het helemaal feest. Nederland veranderde in een prachtig winters landschap. Doordat ik bijna de hele zondag op pad was voor de lezing van de zusjes Van Wonderen, liep ik de dag erna. Het was meer glijden dan lopen, dus mijn tempo heb ik eventjes aangepast voordat ik in een gekke spagaat zou belanden. Tijdens mijn run ging het ook nog eens lichtjes sneeuwen, prachtig!

 

4. HAARBAND.

Nu het toch echt kouder begint te worden, vinden mijn oren het hardlopen niet altijd even fijn. Tijd voor een haarband! Ik wilde geen haarband met fleece, want ik heb het al snel te warm. Deze van de H&M is met een DRY-fit stofje. Inmiddels heb ik em al een aantal keer met veel plezier gedragen tijdens het hardlopen.

 

5. OUD & NIEUW IN WINTERBERG.

Last minute boekten we twee overnachtingen in een resort vlakbij Winterberg (ong. 4 minuten rijden met de auto er vandaan) om lekker op Oudjaarsdag te gaan skiën. We stonden rond een uur of 9 op de piste, hebben zo’n 45 km geskied en verder genoten van warme chocolademelk en appeltaart. Heerlijk om op Oudjaarsdag lekker actief te zijn, maar ook heel fijn om weer even ‘in te skiën’ voor wintersport. ’s Avonds was er in het resort een gezellig bandje, champagne en vuurwerk. Al met al een hele fijne jaarwisseling!

Wat waren jouw geluksmomentjes de afgelopen maand? Heb jij ook nieuwe favorieten ontdekt?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *