Monthly Favorite: Januari & Februari

De derde maand van 2018 breekt alweer bijna aan. Tijd voor mijn maandelijkse favorieten. Aangezien ik eind januari even prioriteiten moest stellen, heeft mijn blog een tijdje stil gelegen. Vandaar dat ik in dit artikel de maanden januari en februari combineer. Ik heb in deze maanden veel mooie geluksmomenten verzameld. Daarnaast heb ik een paar hele fijne producten ontdekt. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

 

1. HARDLOPEN IN HET ZONNETJE.

Op een zondag, begin januari, scheen de zon weer heerlijk. Een prachtige dag om te gaan hardlopen – niet in het bos, daar was het onwijs druk met dagjesmensen. Vervolgens werden we in de maand februari enorm verwend met heel veel van dit soort dagen. Genieten! Tja, de temperatuur was laag, maar tegen kou kun je je kleden! Het zonnetje zorgde bij mij meteen voor de lentekriebels. Kom maar op!

 

2. WINTERSPORT.

Halverwege januari stond ik op de skilatten. We hebben verschillende weersomstandigheden gehad: sneeuwval, enorme wind (lees: recht van de rode piste naar beneden en dan nog terug omhoog worden geblazen) en een heerlijk zonnetje. Hoewel we enorm hebben gelachen tijdens de windvlagen en het prachtige beelden opleverde, zijn de momenten met het zonnetje toch het fijnst om te skiën. Aan het einde van de dag werden we ook nog verrast met een prachtige lucht.

 

3. NIKE LONGSLEEVE.

Deze longsleeve van Nike kocht ik vlak voor wintersport in de Outlet Nike Store en kostte mij uiteindelijke €21. Echt geen geld voor een Nike shirtje. Ik wilde nog een fijn, dun shirt voor het skiën (een fleecetrui vind ik al snel veel te warm) en tegelijkertijd moest het draagbaar zijn tijdens het hardlopen. Dit shirt heeft een DRI-FIT stofje en is superzacht. Het colletje is gecombineerd met een capuchon, ideaal, en het heeft linksboven een klein zakje voor bijvoorbeeld je pinpas. Daarnaast zijn er duimgaten gemaakt in de mouwen, fijn voor koude winterdagen. Inmiddels heb ik em gedragen tijdens het skiën en hardlopen en ben ik enorm blij met m’n nieuwe aankoop.

 

4. RAY-BAN ZONNEBRIL.

In heb mijn zonnebril al ongeveer een half jaar, maar nog niet zoveel kunnen gebruiken. Meestal als ik onderweg was, was het nog of al donker. Ook die regenachtige herfstdagen zorgde ervoor dat mijn zonnebril in de kast bleef liggen. Nu gelukkig het zonnetje weer volop schijnt, en ik ook wat meer in de auto zit, gebruik ik em volop en ben ik er onwijs blij mee. Het montuur is heel fijn en licht, waardoor je bijna niet merkt dat je een bril draagt.

 

5. 500 VOLGERS OP INSTAGRAM.

WAUW! In drie maanden tijd ben ik van 0 naar 500 volgers gegaan op Instagram, waarvan in de laatste maand het aantal volgers zelfs meer dan verdubbeld is. Dankjulliewel!

Wat waren jouw geluksmomentjes de afgelopen maand? Heb jij ook nieuwe favorieten ontdekt?

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *