Monthly Favorite: June + July


De maand augustus staat alweer bijna voor de deur. De maand juni en juli zijn voor mijn gevoel echt omgevlogen. Natuurlijk waren er deze twee maanden ook favoriete momenten. Benieuwd? Je leest het allemaal in deze monthly favorite.


1. LIV WOMEN’S RIDE 2018


De eerste zaterdag van juni, was ik te vinden tijdens de eerste landelijke Liv Women’s Ride. Een uitgebreid verslag van deze dag, kun je hier lezen.

 

2. EERSTE FIETSRIT


Een weekje later maakte ik mijn eerste fietsrit op mijn eigen racemonster. Het ingeklikt fietsen voelde nog wat onwennig, maar voor een eerste ritje ging het vrij goed! Een korte pauze voor een kopje cappuccino en een taartje hoorde hier natuurlijk ook bij!

 

3. ZWEMMEN


Vroeger was ik bijna niet uit het zwembad te krijgen, maar tegenwoordig zwem ik niet meer zo heel vaak. Des te meer geniet ik ervan op vakantie. Een koude Corona en een goed boek, maakt het plaatje voor mij helemaal compleet. Het ultieme vakantiegevoel!

4. VERJAARDAG

Yes! Op zaterdag 7 juli mocht ik 27 kaarsjes uitblazen. In dit artikel schreef ik mijn 27 plannen voor mijn nieuwe levensjaar. ‘s Morgens werd ik verwend met een heerlijk ontbijtje op bed. De rest van de dag heb ik mijn verjaardag vrij bijzonder gevierd: met een generale voor de dansvoorstelling ‘s avonds en de dansvoorstelling zelf uiteraard!


5. SPECIALIZED


Zoals jullie in mijn vorige monthly favorite hebben kunnen lezen, ben ik inmiddels een racefiets rijker. Voordat ik daadwerkelijk een tochtje op mijn eigen racemonster kon maken, moest ik eerst op pad voor de juiste schoenen en een helm. Ik slaagde bij een fietsenwinkel die onder andere merken als Cube en Specialized verkopen. Handig, want ik wilde een tweede – dezelfde als die ik al had – Cube bidonhouder. Van de ‘Specialized-afdeling’ kwam ik terug met een helm, schoenen, handschoentjes en een fijne jersey. Na verschillende fietsbroeken gepast te hebben (verschillende zemen, wel of geen bretels, verschillende systemen bretels en de doorschijnendheid), kocht ik uiteindelijk ook een bib short van Specialized. Inmiddels heb ik ze allemaal geprobeerd tijdens een fietsrit en tot nu toe ben ik erg tevreden!


Wat waren jouw favorieten of favoriete momenten deze maand? Laat het me hieronder weten in de comments!

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *