Monthly Favorite: Maart

Vandaag is het alweer 1 april. Dat betekent dat we met een nieuwe maand beginnen en maart achter ons laten. Hopelijk laten we daarmee ook het gekke (koude) Nederlandse weer achter ons en kunnen we lekker genieten van het heerlijke lenteweer! Maar eerst kijk ik nog heel eventjes terug op afgelopen maand met een vijftal favorieten. Lees je mee?

1. SCHAATSEN


In maart kon het dan toch eindelijk: schaatsen op natuurijs! Ook al was het ijs niet van extreem goede kwaliteit, het blijft toch leuk! De eerste paar slagen waren wat onwennig, immers de laatste keer dat ik op m’n noren stond was begin 2014. Gewoon alweer vier jaar geleden. Ook at ik deze maand erwtensoep – dat hoort er toch een beetje bij!

 

2. LENTE


Wat heerlijk dat de lente is begonnen! Ik kan echt enorm genieten van mijn loopjes in het lentezonnetje. Gisteren (31 maart) was een longsleeve eigenlijk al te warm, dus (bijna) tijd voor t-shirtjes en een kort broekje. Het ziet er – tot nu toe – naar uit dat volgende week zondag deze weer tevoorschijn gehaald kunnen worden. Daarnaast vind ik het fijn dat de zomertijd weer is ingegaan. De dagen worden weer langer en ik vind het heel heerlijk dat het ’s avonds ook weer langer licht is, dat maakt het hardlopen ’s avonds na de studie of werk toch net wat fijner!

 

3. HARDLOOP CLINIC


Vorige week zondag, toen de zomertijd inging, stond ik om 10h00 klaar voor mijn eerste hardloop clinic. Lekker productief de zondag beginnen! Echt heel tof om te doen. Ik ga hier nog een blogje over schrijven, stay tuned!

 

4. VOORUITZICHT HARDLOOPEVENEMENTEN


In maart heb ik mij voor twee hardloopevenementen ingeschreven, namelijk: Running De Bilt en Dam tot Damloop. Aankomende maand (of eigenlijk, over een week) loop ik 5 KM tijdens Running De Bilt en de Dam tot Damloop zal (uiteraard) pas in september zijn. Na twee keer de Damloop by Night gelopen te hebben, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging: 10 EM. Ik ben nog op zoek naar een goed trainingsschema om straks in september ook daadwerkelijk die 10 EM hardlopend te volbrengen.

Voordat mensen in de stress schieten, de officiële opening van de Dam tot Damloop inschrijving is pas 11 april! Ik heb mij ingeschreven voor de exclusieve Kick-off Run. Aangezien deze Kick-off Run inclusief een startbewijs voor de Dam tot Damloop is, hoef ik niet meer achter de computer te zitten om een poging te doen om een startbewijs te bemachtigen en ga ik samen met 49 anderen, na een warming-up van Robert Lathouwers, om 19.00 uur van start voor een 8 km run door Zaandam. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

 

5. INSTAGRAM


Wauw! Ik weet nog dat ik een maandje geleden schreef dat ik zo dankbaar was met 500 volgers op Instagram binnen drie maanden tijd. Zo een 31 dagen verder is dit aantal verdubbeld en zitten we over de 1.000 volgers. Dankjulliewel! Ik vind de interactie met jullie zo leuk. Ondanks dat het idee om een blog te beginnen voornamelijk ontstaan is om mezelf een schop onder de kont te geven en vaker te gaan hardlopen (én echt het helpt, haha), vind ik het enorm leuk dat ik berichten ontvang dat ik weer iemand heb weten te motiveren of een hart onder de riem heb weten te steken! Hopelijk mag ik dat nog heel lang doen.


Wat waren jouw favorieten of favoriete momenten deze maand? Laat het me hieronder weten in de comments!

 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *