Monthly Favorite: May

Op de eerste dinsdag van de maand juni, blik ik nog even terug op de maand mei. Als ik terug denk aan afgelopen maand, is er niet heel veel bijzonders gebeurd. Wel heb ik genoten van de vele mooie dagen die we hadden in mei. Verder heb ik een favoriete moment die jullie wellicht al kunnen raden. Benieuwd? Je leest het allemaal in deze monthly favorite.


1. AVONDRUN

Wat hebben we de afgelopen weken toch geluk met dit mooie lenteweer! Bijna elke dag scheen het zonnetje wel. Dit resulteerde in hele fijne avondloopjes. Stiekem vind ik dit in de lente en zomer het fijnst; na een lange werk- of studiedag nog even genieten van de laatste zonnestralen. Hopelijk mogen we van de zomer nog lang genieten van dit soort dagen!

 

2. CUBE


Dit is vast geen verrassing voor jullie als je me volgt op Instagram. In de laatste week van juni mocht ik mijn nieuwe racefiets van Cube ophalen. Na lange tijd van informatie verzamelen, modellen en merken vergelijken, werd ik verliefd op deze Cube. Na een speurtocht op internet vond ik eindelijk een winkel die dit model in de juiste framemaat had. Een aantal dagen later kon ik de fiets bekijken en meenemen. Ik ben een gelukkig mens! Binnenkort hoop ik mijn eerste kilometers te maken op dit racemonster.

 

3. WEER BLOGGEN


Door mijn studie heeft het bloggen even stilgelegen, ondanks dat er allerlei ideeën voor mijn blog door mijn hoofd schoten. Ik moest mij even focussen op mijn een na laatste deadline. Inmiddels is deze ingeleverd en hoef ik me nog maar op 1 deadline te focussen. Ondertussen kan ik weer af en toe een blog schrijven. Waar wil jij graag over lezen? Let me know in the comments!

 

4. BOSTRAINING


Naast mijn reguliere training, liep ik deze maand voor het eerst mee met een bostraining. Aangezien het niveau van de groep (lees: de meeste komen van de atletiekvereniging en lopen een 5 km bijna dubbel zo snel als ik), deed ik ongeveer de helft mee. Ondanks dat, vond ik het superleuk om op een andere manier te trainen en tikte ik iets meer dan 5 km weg. Een goede start van het weekend!


5. WIELRENKLEDING


Bij een racefiets hoort natuurlijk ook bijpassende fietskleding. De zondag erop ging we hiervoor op pad. Ik slaagde voor een shirt en een broek met een zeem van Craft. Het kleurtjes van mijn shirt zie je in de afbeelding hierboven, de broek is gewoon zwart. Helaas was ik nog niet helemaal overtuigd van de helm en schoenen, dus hier ga ik nog verder naar op zoek. Hopelijk kan dit binnenkort, zodat ik snel mijn eerste kilometers op mijn eigen fiets kan maken.


Wat waren jouw favorieten of favoriete momenten deze maand? Laat het me hieronder weten in de comments!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 Reacties

 1. Johan Rasenberg
  5 juni 2018 / 20:54

  Nou Steph,

  Over je smaak valt niet te twisten!! Cube en Craft! Nu nog de stap naar MTB??

  Mvg, Johan

  • by-steph.nl
   Auteur
   5 juni 2018 / 21:26

   Haha! Nou voorlopig even niet hoor 😉 eerst maar eens op m’n racefiets fietsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *