MONTHLY FAVORITES: November

Vandaag is het 1 december, de laatste maand van 2017 is aangebroken. Wat gaat het ongelooflijk snel. Tijd om eens stil te staan en terug te blikken op de mooie momenten in november. Het meest spannende, maar tevens ook erg leuke moment, was dat mijn blog online ging. Verder liep ik deze maand mijn eerste herfstachtige wedstrijd en verwende ik mijzelf met twee nieuwe hardloopitems.

 

1. GARMIN FORERUNNER 235.
Na een lange tijd alleen gelopen te hebben met mijn iPhone, werd het toch tijd voor een sporthorloge. Ik heb een tijd gedacht aan de Fitbit Charge 2, maar na lang wikken en wegen heb ik toch gekozen voor de Garmin Forerunner 235. En wat ben ik daar blij mee! Aangezien ik hem nog geen week binnen heb, ga ik de horloge nog iets langer testen, maar daarna zal er zeker een review online komen.

 

2. BY-STEPH.NL.
17 november 2017, de dag dat by-steph.nl officieel online ging. Ik heb lang zitten twijfelen of ik deze stap wilde maken, maar uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en mijn eerste artikel geschreven. Een mooie manier om mijzelf te motiveren om door te trainen naar mijn eerste halve marathon en wie weet ooit een heuse marathon! Daarnaast hoop ik (beginnende) hardlopers te inspireren met mijn blog en ze mee te nemen op mijn ‘road to’ naar het lopen van een langere afstand, maar ook in het sneller worden.

 

3. NEW BALANCE HARDLOOPTIGHT.

Tijdens de expo van de Zevenheuvelenloop in Nijmegen zag ik deze tight van New Balance hangen. Ik had de tight al eerder online gespot, maar de koop ervan nog even uitgesteld. Toen ik deze op de expo voor bijna de helft van de originele prijs zag hangen, kon ik de verleiding niet weerstaan om hem toch te kopen. Daarnaast had ik nog geen capri hardlooptight met goede zakjes voor onder andere mijn sleutels en daarnaast voelde het als een mooie beloning na mijn eerste Zevenheuvelennachtwedstrijd.

 

4. ZEVENHEUVELENNACHT.

Dat brengt me meteen bij het volgende punt: de Zevenheuvelennacht. Hoe deze race mij verging, kun je hier lezen. Na een regenachtige start, werd het gelukkig droog. Het mooiste moment van de race was het magische verlichte bos op het donkerste stukje van het parcours. Na een mentale strijd met mijzelf, kwam ik na 45 minuten over de finish met een smile!

 

5. IK HEB GEEN ZIN.
Annemerel de Jongh bracht in oktober haar tweede boek “Ik heb geen zin” uit. Na haar eerste boek “Live, Love, Run.” kon ik niet wachten om te beginnen met lezen. Door een belangrijke studiedeadline, moest ik mijzelf helaas verplichten het boek te laten liggen. Toen het eindelijk zo ver was, begon ik eerst steeds met een hoofdstuk te lezen, zodat ik er ‘lang’ van kon genieten. Dit hield ik maar even vol en heb de laatste vier hoofdstukken in een ruk uitgelezen. Als je motivatie zoekt om van de bank af te komen en je hardloopschoenen aan te trekken, raad ik je zeker dit boek aan!

Wat waren jouw hoogtepunten in de maand november? Deel ze hieronder in de reacties!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *