Ciao!

Ciao, for now! Wanneer dit artikel online staat, rijden we als het goed is Italië binnen en hebben we nog een paar uurtjes te gaan – met een beetje geluk. Er staat een hele fijne vakantie voor de deur. In dit artikel deel ik wat jullie de aankomende drie weken op mijn blog kunnen verwachten. 

Uiteraard heb ik mijn hardloopschoenen ingepakt en gaat de racefiets ook mee. ‘s Morgens vroeg hardlopen is me vorig jaar in Zuid-Frankrijk zeer goed bevallen. Heerlijk om door het mooie landschap te lopen, met een opkomende zon en het langzaam zien ontwaken van het dagelijkse leven. Verder ben ik heel benieuwd hoe ik het fietsen in het buitenland ga ervaren.

EN DE BLOG?

Waar de meeste bloggers – en groot gelijk – een vakantierooster toepassen, biedt de vakantie voor mij de uitgelezen kans om meer artikelen te schrijven en dat ga ik dan ook proberen te doen. 

Normaal gesproken kunnen jullie op een random dag in een random week een artikel lezen op by-steph.nl. Tijdens mij vakantie komt er in ieder geval op maandag en vrijdag een artikel online. Daarnaast ga ik proberen om ook de woensdag te voorzien van een artikel. 

Natuurlijk deel ik op Instagram heel veel leuke foto’s van mijn vakantie, maar voor nu: Ciao!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *